Édes titkok a ládika rejtekén

A karácsony titkokkal, meglepetésekkel teli ünnep. Hetekig készülünk rá, válogatunk, keressük a tökéletes ajándékot, amivel ki tudjuk fejezni, mennyire fontos számunkra a másik. Mi más fejezné ki jobban a „különleges vagy számomra” érzést, mint a különös gonddal, odafigyeléssel, kézzel készített bonbonok…

A Jetty Choco bonbon Aranydió, Szilvórium, piros és fekete díszdobozos válogatás elegáns, kiváló ajándék a hölgyeknek, illetve a férfiak számára is. „Az erősebb nem képviselői ízekben is az erősebb, telt ízeket kedvelik, számukra az alkoholos csokoládék, bonbonok a jó választás.” – tanácsolja Jetty.

A díszdobozok izgalmas, harmonikus, egyedi falatokat rejtenek. Hallottatok már például a Cointreau bonbonról? A csodálatos Cointreau likőrbe áztatott marcipán és egy csipetnyi citromhéj harmonizál egyetlen falatban. Jetty Mácum bonbonja fantasztikus mákos-alkoholos csoda, amelyben a Mácum likőrbe áztatott marcipánt étcsokoládé burok teszi teljessé. Ismerd meg és ismertesd meg szeretteiddel is a falatnyi boldogság különböző ízeit! Keresd őket a webáruházunkban vagy partnereinknél!

http://jettychoco.com/termekkategoria/bonbon/

http://jettychoco.com/ertekesitesi-pontok/